Home Staging

Szolgáltatások - The Real HOME

„A tervező nem akkor lehet biztos, hogy tökéleteset alkotott,
mikor a végeredményhez már nem lehet hozzátenni,
hanem akkor, ha semmit sem lehet belőle elvenni" 
Antoine De Saint Exupéri

Home Staging szolgáltatás

Mi is a Home Staging?

A Home Staging-et neked találták ki, ha épp ingatlan eladás előtt állsz, vagy esetleg befektető vagy, és a célod a minél gyorsabb ingatlan eladás és profit maximalizálás az ingatlan piacon.

Home Staging jelentése Ingatlanfelkészítés

Amint azt a neve is mutatja, egy olyan értéknövelésről van szó, amely az ingatlan piacon eladható, minőségi ingatlant eredményez. Olyan -sokszor pénz befektetést nem is igénylő- eszközökkel, "trükkökkel" dolgozik, amelyek segítik megmutatni az ingatlanod legjobb oldalát, hogy a hatalmas kínálatból a tiéd legyen az, amelyiket a leggyorsabban és a lehető legmagasabb áron tudod eladni.

Home Staging csomagok

Több mint 10 éves tapasztalata alapján állítottam össze csomagjaimat, amelyek a legjobban lefedik a megrendelőim igényeit. A hasznos alapterületet figyelembe véve dolgozom, de a munka volumenétől, jellegétől és a vevői igényektől függően egyedi ajánlatra is van lehetőség. A díjazást és a fizetési ütemezést az igények felmérése után határozom meg. Az ajánlat elfogadása után elkészül a szerződés és indulhat a tervezési munka

KrisztinaArt

Szilágyi Krisztina

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 620 6896
9600 Sárvár

Copyright ©
Minden jog fenntartva!

Design & CMS
2021 by PCDJ.hu