Kapcsolat

Contact

„Ne próbálj tökéletes lenni, csak legyél jobb,
mint amilyen tegnap voltál” 
ismeretlen

Rólam

Szilágyi Krisztina

vagyok, 2007-ben végeztem lakberendezőként. Mélyebb építészeti, műszaki, minőségi, gazdasági és menedzsment ismereteimet a Nyugat Magyarországi Egyetemen szereztem Műszaki Menedzserként Gazdálkodási Szakon. Közel 15 évet dolgoztam minőségbiztosítás területén mérnöki és vezetői pozícióban is, ami nagyban segít, és minőségi rálátást ad jelenlegi életemhez, munkáimhoz és azok koordinálásához.

Szilágyi Krisztina

Szilágyi Krisztina

vagyok, 2007-ben végeztem lakberendezőként, mélyebb építészeti, műszaki, minőségi, gazdasági és menedzsment ismereteimet a Nyugat Magyarországi Egyetemen szereztem Műszaki Menedzserként Gazdálkodási Szakon. Közel 15 évet dolgoztam minőségbiztosítás területén mérnöki és vezetői pozícióban is, ami nagyban segít, és minőségi rálátást ad jelenlegi életemhez, munkáimhoz és azok koordinálásához.

Én, mint lakberendező

A minőségi lakberendezés értéket teremt, és igény van rá. A lakberendezés hosszú, és csodás út, ami közben rengeteget tanulhatunk önmagunkról, az emberekről. Miközben új látásmódokat ismerünk meg, tágítjuk sajátunkat. Ezért érdemes csinálni. Fantasztikus dolog, hogy az emberek a bizalmukba, az életükbe „fogadnak” az életük egy fontos szakasza erejéig, és segíthetek megfejteni és az otthonukon keresztül megmutatni azt, hogy kik ők vajójában.

Én és a Home Staging

A Home Stagingel 2019 ben kezdtem ismerkedni, saját indittatásból. Lakást kerestem az ingatlan piacon és alig találtam pár beköltözhető állapotú ingatlant. A probléma ott volt, hogy míg én lakberendezőként láttam sok ingatlanban a lehetőséget, ez a családtagokkal nem így volt és még csak hajlandóság sem volt arra, hogy akár megnézhessük azokat. Vagy, mert abszolút nem látták a lehetőséget, de inkább az ok, hogy senki nem szívesen vesz olyan ingatlant, amit szét kell verni beköltözés előtt. Tehát úgy gondolom, hogy a beköltözhető és igényes ingatlan, ebben a szakemberhiányos időszakban egyre inkább fokozódó igény.

Szóval elhatároztam, hogy a szakmai fejlődés egy újabb lehetőségével felvértezve megoldást találok azoknak az eladóknak, és vevőknek akik sokszor hónapokig keresik- kínálják az ingatlanokat.

Erre a Home Staging = Ingatlanfejlesztés jelentette a megoldás. Minőségesként szeretem a win-win szituációkat és a Home Staging pont olyan. Mindenki jól jár. 2020 ban találtam meg az MSP Home Staging Akadémiát és kezdtem el a Home Stagingel foglalkozni és mint az életem minden területén, itt is a folyamatos fejlődés a célom.

Várom a megkereséseket. Tegyünk együtt azért, hogy minőségi ingatlanok kerüljenek az ingatlan piacra.

Kapcsolatfelvétel

Érdeklődő adatai
Lakberendezés
Home Staging
Élőzene
KrisztinaArt

Szilágyi Krisztina

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 620 6896
9600 Sárvár

Copyright ©
Minden jog fenntartva!

Design & CMS
2021 by PCDJ.hu