Ingatlan felkészítése eladása-kiadásra. Hogyan? HS Tipp 2

Takaríts, pakolj el, rakj rendet!

A leg egyszerűbb, és legköltséghatékonyabb tuning egy ingatlan eladásakor, ha alaposan kitakarítasz, rendet raksz és elpakolsz minden személyes tárgyat.

Hidd el ezzel az egyszerű és olcsó trükkel óriási lépést tettél meg a siker felé. Miért gondolom, hogy ez így van?

A tisztaságról szerintem nem kell sokat magyarázni, hiszen ki venne szívesen használatba pl. egy elhanyagolt, vízköves, elszíneződött csempés fürdőszobát, vagy foltos szőnyeget a hálóban?  Ez úgy gondolom, hogy alapvető fontosságú minden vevő első benyomásának kialakításakor. Azonban nem gondolunk arra, hogy egy rendetlen, vagy nem is annyira rendetlen, de személyes tárgyakkal telezsúfolt lakás mennyire rombolja le a vevői/ bérlői lelkesedést.

Bizonyára találkoztál már olyan ingatlan hirdetéssel, amikor a nappaliban a fregolin száradó ruhák, a kád szélén sorakozó tusfürdők, vagy a nagymama fotói a falakon, elvonták a figyelmedet a lakás adottságairól. Azon túl, hogy nagy valószínűséggel meg se nézed ezeket, és mosolyogva tovább görgetsz, ha valamilyen oknál fogva mégiscsak kíváncsi vagy és megnyitod a hirdetést, akkor általában nem azon kezdesz el gondolkozni, hogy melyik helyiségben TE hogy tudnál élni, hanem arról alkotsz magadban történeteket, hogy a képen a nagymamának milyen sorsa volt, ki ő. Kik lakhatnak a lakásban a ruhák, tárgyak, bútorok alapján stb.

Szóval elindul a mozi a fejedben, és életed eddigi tapasztalatai alapján összeraksz egy sztorit –következtetéseket arról-, hogy milyen emberek lakhattak ott és persze ezek alapján – a minden bizonnyal téves következtetések alapján – döntöd el, hogy TE ezek után az emberek után szeretnél- e, vagy tudnál-e abban a lakásban élni. Amúgy meg esélyt sem adsz annak a dolognak, hogy az ingatlan amúgy teljesen megfelelne számodra, mert azt érzed, hogy ez a lakás az Ő lakásuk, és nem a TIÉD. Ez, ha tudattalanul is, de szinte mindenkinél így működik.

Szóval a legjobb dolog amit tehetsz eladóként, hogy az alapos takarítást és rendrakást követően elpakolod a vevő/ bérlő számára zavaró személyes dolgokat.

Ha érdekelnek a megvalósítás részletei jelentkezz be egy HS tanácsadásra!

Szilágyi Krisztina
otthon menedzser
KrisztinaArt | Voice&Home
Otthon neked, Otthon bárkinek!

Ingatlan felkészítése eladása-kiadásra. Hogyan?
KrisztinaArt

Szilágyi Krisztina

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 620 6896
9600 Sárvár

Copyright ©
Minden jog fenntartva!

Design & CMS
2021 by PCDJ.hu