Eladnád vagy kiadnád az ingatlanod? Nehezen megy? Mi az oka?

Home Staging az Ingatlan eladás-kiadás művészete.

Ha megnézzük az ingatlan hirdetési oldalakat, rengeteg olyan ingatlan van amit hetek, hónapok, sőt évek alatt sem tud eladni a tulajdonosa. Ez általában nem véletlen. Persze itt nem arról van szó, hogy valamilyen rendezetlen ingatlan háttér, vagy súlyos műszaki probléma az oka az eladásnak.

Számos olyan ingatlan van ami egyszerűen csak „nincs kész” az eladásra/kiadásra.

Amennyiben hónapokig nem sikerül kiadni vagy eladni az ingatlanodat, a következő dolog az amit tehetsz:  Ahelyett, hogy valamilyen külső megváltoztathatatlan körülményt okolsz, megvizsgálod azt, hogy mit tehetsz Te azért, hogy sikerüljön a kiadás vagy eladás. Megtettél e mindent, és a helyes dolgokat tetted-e meg ezek érdekében? Amennyiben úgy gondolod, hogy igen te mindent jól csináltál, akkor az is rendben van. Ebben az esetben ne is rabold tovább az idődet azzal, hogy tovább olvasol. Mielőbbi sikeres kiadást/ eladást kívánok neked!

Viszont ha elbizonytalanodsz, és azon gondolkozol, hogy biztos túl drágán adom, vagy biztos nem elég jó a környék, vagy nem megfelelő a közlekedés, vagy nincs a közelben iskola, óvoda, stb. akkor tudok segíteni. Ha nem is tudom így látatlanban megmondani konkrétan, hogy mi a TE ingatlanod problémája, azt biztosan tudom, hogy nem jó helyen keresed az okokat. Ezt onnan tudom -szinte biztosan-, hogy ha utána járnék, akkor tuti találnék kiadott albérletet az ingatlanod pár 100 m-es körzetén belül. Sőt, minden ingatlannak a környéken van tulajdonosa, tehát azokat is megvette valaki valamikor. Akkor hogy is van ez? Hogy lesz KÉSZ egy ingatlan a sikeres eladáshoz/kiadáshoz?

Te már KÉSZ vagy rá? 

Ha érdekelnek a megvalósítás részletei jelentkezz be egy HS tanácsadásra!

Szilágyi Krisztina
otthon menedzser
KrisztinaArt | Voice&Home
Otthon neked, Otthon bárkinek!

Eladnád-, kiadnád ingatlanod? Nehézkes? Mi az oka?
KrisztinaArt

Szilágyi Krisztina

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 620 6896
9600 Sárvár

Copyright ©
Minden jog fenntartva!

Design & CMS
2021 by PCDJ.hu