Felújítás? Jó, ha TUDOD 3 - A felújítás célja

Mi a felújítás célja? 

Ideális esetben a  felújítás megkezdése előtt is rengeteg kérdést kell feltennünk magunknak és rengeteg DÖNTÉST kell hoznunk. Még mielőtt nekiállsz, döntsd el, hogy Mi a felújítás célja!

Felújítási cél: Állag javítás

Felújítás? Jó, ha TUDOD – 3Semmi extra cicoma, csak a korszerűsítés a cél? Pl.: egy korszerűtlen villanyvezeték kicserélése, vizesedő falak vízszigetelése és penészgátlása, régi stukatúros mennyezet korszerű felújítása, stb. Ezek mind-mind rengeteg szakértelmet és különböző szakembereket igénylő feladatok. Ami a jó az egészben, hogy az állag javítás nem csak fizikailag jelenthet érték növelést azzal, hogy biztonságosabbá, korszerűbbé, használhatóbbá válik az otthonunk. Ha eléggé felkészültek vagyunk, akkor szinte minden esetben új és modern életteret is eredményezhet.

A munkálatok, ha nem is jelentenek minden esetben burkolatcserét, szinte minden ilyen esetben érintik legalább a falak újra festését.

Ki mondja, hogy a falaknak ugyanolyanoknak kell lenni? Az elavult színeket, régi tapétákat le lehet cserélni vidám világos színekre, 1-1 oda illő tapétával vagy egyéb dekor elemekkel. Akár teljesen más térérzetünk lehet kihasználva a munkálatok által generált szükséges munkafolyamatokat.

Fessünk, burkoljunk bátran! Ugyanannyit fizetünk a festésért, ha az nyomasztó és divatjamúlt, mint ha az a házhoz és lakójához illő lenne. Manapság már a burkolatok közül is van esztétikus az olcsóbb kategóriában is, és sokszor egy oda illő jól átgondolt és szépen lerakott egyszerű burkolat jobban mutat, mint több tízezres társai.

 

 

 

Amennyiben a felújítás mellett döntöttél, és személyre szabott tanácsokat szeretnél kapni, KERESS meg bátran elérhetőségeimen. Egy felújítás alatt számos, egyenként is nagy szakértelmet kívánó feladattal találkozhatsz. Egy sok éves tapasztalattal rendelkező szakember tanácsa segíthet, hogy eligazodj a feladatok között és igény esetén a tervezésben és a megvalósításban is segítségedre lesz.

Szilágyi Krisztina
otthon menedzser
KrisztinaArt | Voice&Home
Otthon neked, Otthon bárkinek!

Felújítás? Jó, ha TUDOD 3 - A felújítás célja 1
KrisztinaArt

Szilágyi Krisztina

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 620 6896
9600 Sárvár

Copyright ©
Minden jog fenntartva!

Design & CMS
2021 by PCDJ.hu