Hogy takarítasz meg 100 ezreket építkezés/felújítás alatt? Fürdő tippek!

Biztos gondolkoztál már azon, hogy hogyan lehet a legköltséghatékonyabban megúszni az építkezést/ felújítást, ami számszerűen a végén akár több 100 ezer Ft megtakarítást jelent?

Indítok egy sorozatot, amiben leírom a tippjeimet amelyeket, ha betartasz jó eséllyel szép kis összeg marad a zsebedben az építkezés végén. Végig fogom venni, hogy mi mindenre is kellene figyelni az egyes helyiségek átalakításánál.

Itt van 5 tipp, hogy mire figyelj fürdő felújításnál!

1. Mielőtt kihívod a szakembereket a feladat átbeszélésére gondosan készülj fel, pontosan tudd, hogy mit szeretnél. Ez megkönnyíti a szakember dolgát is és nem érik váratlan meglepetések a munka megkezdésekor, illetve neked sem jelent váratlan kiadásokat és fölösleges csúszásokat.

2. Lehetőleg válaszd ki előre a szanitereket, még a szakember megérkezése előtt (mosdók, kád, zuhanyzó) Gyűjtsd össze a műszaki adatait és add át neki. Amennyiben épített zuhanyt szeretnél, akkor a lefolyó/ folyóka típusa, mérete is fontos

3. A fentieknek tudd a pontos helyét, hogy azokat hova szeretnéd tenni, hol lesznek a csap kiállások (fali, mosdóba, kádba integrált, pultra épített, falba épített stb.)

4. Tudd, hogy milyen csaptelepeket, ill zuhany szettet szeretnél, azok műszaki adatait is közöld a szerelővel, illetve, amennyiben integrált dolgokat szeretnél, azok beépített részire (pl. beépített zuhany box) szereléskor szüksége lesz a szakembernek.

5. Sose a burkolót vagy a vízvezeték szerelőt kérdezd arról, hogy szerinte hogy legyen! Nem ez a dolga! 

Az ő dolguk a kivitelezés! Max. azt fogja javasolni- egyébként teljesen érthető módon-, ahová ő „szokta” rakni, vagy ahová neki kényelmes rakni, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az számodra is megfelelő. Pl. Lehet, hogy a zuhany csaptelepet 120 magasra rakja, mert ő úgy szokta és neki a 190 cm magas szerelőnek pont kényelmes, viszont a feleséged csak 155 és minden nyitáskor állon fogja verni magát a csap nyitásakor.

Ezért is fontos, hogy a te és családod igényei, és ne a szokások alapján végezzék el a felújítást. Azon kívül, hogy neked/ nektek kényelmes lesz, ha megfogadod a fenti tippeket rengeteg időt, energiát és mindezzel pénzt is spórolhatsz.

Ha ezeknek a dolgoknak az átgondolása egyedül nem megy és a weboldalamon az általános megoldások nem adnak konkrét választ a te konkrét problémádra, vagy csak elvesztél a túlkínálat útvesztőiben és nem tudod mit válasz, akkor keress meg egy személyes, csak neked szóló tanácsadásra, ahol megbeszéljük, hogy mire figyelj ahhoz, hogy a költségek ne szabaduljanak el túlságosan.

Elérhető kedvezmények 2021.05.31-ig!

 

Amennyiben a felújítás mellett döntöttél, és személyre szabott tanácsokat szeretnél kapni, KERESS meg bátran elérhetőségeimen. Egy felújítás alatt számos, egyenként is nagy szakértelmet kívánó feladattal találkozhatsz. Egy sok éves tapasztalattal rendelkező szakember tanácsa segíthet, hogy eligazodj a feladatok között és igény esetén a tervezésben és a megvalósításban is segítségedre lesz.

Szilágyi Krisztina
otthon menedzser
KrisztinaArt | Voice&Home
Otthon neked, Otthon bárkinek!

?p=image&src=file%3Dimages%252FTheRealHome%252FBLOG%252Ffrd_tipp2 Hogy takarítasz meg 100 ezreket építkezés/felújítás alatt? Fürdő tippek! - Krisztina Art | Voice & Home
KrisztinaArt

Szilágyi Krisztina

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 620 6896
9600 Sárvár

Copyright ©
Minden jog fenntartva!

Design & CMS
2021 by PCDJ.hu